Caroline de Lange, Arts NG, Arts Acupuncturist
In 1999 heeft zij haar studie geneeskunde aan de katholieke universiteit van Nijmegen afgerond.
Sinds het afronden van haar studie geneeskunde heeft zij als bedrijfsarts gewerkt waarbij haar benadering steeds holistischer is geworden.
Omdat haar interesse al van jongs af aan uitgaat naar de kruidengeneeskunde heeft zij de afgelopen jaren diverse opleidingen in de alternatieve geneeskunde gevolgd. Onder meer de artsenopleiding natuurgeneeskunde en acupunctuur en de HBO opleidingen fytotherapie (kruidengeneeskunde) en orthomoleculaire geneeskunde.
Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan tijdens stages in diverse praktijken  en is werkzaam geweest in een praktijk voor natuurgeneeskunde en acupunctuur alvorens wij onze eigen praktijk zijn gestart.
In onze artsenpraktijk voor natuurgeneeskunde en acupunctuur worden alle behandelingen door Caroline uitgevoerd.

Marcel de Lange
Heeft in 1995 zijn studie Maritiem Officier aan Maritiem instituut de Ruiter afgerond en tijdens de jaren die hij heeft gevaren heeft hij kennis gemaakt met vele culturen en gewoonten. Daarbij heeft hij bijzondere interesse ontwikkeld in de verschillende eetgewoontes en de geneeskrachtige eigenschappen van verschillende voedingsmiddelen, de aromatherapie en het holisme. Na het bevaren van de wereldzeeën heeft hij in de sales gewerkt en daarna onze eigen arbodienst opgestart. In onze artsenpraktijk voor natuurgeneeskunde kunt u bij Marcel  terecht voor al uw vragen en het maken van afspraken.